I dag

19.01.2017 kl. 14:20

 photo 2017-01-19 08.10.01 2_zpsdgcf4xpr.jpg

 photo 2017-01-19 08.09.58 2_zpsfxfyf0nj.jpg

 photo 2017-01-19 08.09.49 1_zpsytayc3w1.jpg

 

Dagens mat

Jag åt bananpannkaka till frukost. Meget godt. Åt grönsaker och gröt till lunch. Smoothie till mellanmål. Tonfiskpasta till middag. Och nu blir det rostade kikärtor och te före läggdags. 

Dagens bok
Stanna av Flora Wiström. Måste stressläsa lite för i morgon är det bokklubbsträff och jag har halva boken kvar. Sista minuten som alltid. Som tur är boken snabbläst. 

Dagens humör
Jaghar varit väldigt uppåt i dag. Trots att jag vaknade lite för sent och inte hann skriva så mycket jag ville. Men solen har tittat fram, såren vid mitt öga håller på att läka och jag har varit pigg och full med energi. 

Dagens händelse

Lägenhetsvisning på Tredje linjen. Efter visningen ringde vi på hos Lina och Kevin där vi (Oliver) fick äta fastlagsbulle. Vi pratade om personer vi irriterar oss på, hur en ska hitta en passion i sitt liv och vad som skulle hända om det bröt ut krig och Kevin plötsligt skulle vara tvungen att döda människor. 

Dagens planer
Jag har haft en effektiv dag. Det bästa med att jobba hemifrån är att få äta frukost i lugn och ro, dansa lite till call your girlfriend, spela lite piano och sen sitta och skriva på kandin med papiljotter i håret och myskläder på. 

Kvällen har varit rätt så händelselös. Ska läsa Stanna i sängen innan jag somnar. That's it. 

Dagens vill ha
En perfekt grå stickad tröja som inte är för varm och som inte sticks. Och de där perfekta klackskorna från Vagabond som jag har spanat på i en evighet. Kanske jag kan berättiga ett skoköp om jag säljer ett eller två andra par skor? 

Dagens frisyr

I morse klippte jag pannluggen, måste göras ungefär varannan vecka vilket är kul, håret har börjat växa snabbare på sistone. Efter en höst av massivt håravfall känns det kul. Satte upp håret med en stor svart rosett i dag. Känner mig alltid som Madicken när jag har rosett i håret. Älskar det.

Dagens kläder

En vit skjorta och en svart t-shirtklänning ovanpå, dr martens. Kanske inte mest spännande klädvalet jag gjort men vissa dagar blir det ju så. 

Dagens komplimang
Jag har inte fått en enda komplimang i dag. Kan ni tänka er.

Dagens längtan

Äventyr. Sommar. Sena nätter och vingliga steg. Sammanflätade händer och doft av myggspray.

 

Malin Öhman
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Komplimang, komplimang :o)
P20.01.17 kl. 01:34