En vecka sedan

26.05.2017 kl. 17:32

I skrivande stund sitter jag ihopkurad i soffan och ser på netflix medan sval luft utifrån får gardinen att vaja. Här har jag suttit nästan hela dagen, skulle egentligen ha jobbat i dag men jag blev magsjuk i går och har varit totalt utslagen sedan dess. Bara druckit te och sovit. Och kräkts lite emellanåt. 

Inte så trevlig fredag för mig alltså. Vi tittar på vad jag gjorde förra veckan i stället då jag mådde betydligt bättre.

 photo 2017-05-15 10.10.18 1_zpsc7t0layn.jpg

På morsdag kom mamma till Helsingfors! Det är så lyxigt att få ha henne på besök så ofta då hon har jobbärenden i Helsingfors med jämna mellanrum. Vi gick ut och åt, pratade och såg på netflix och nästa dag åt vi frukost tillsammans. 

 photo P5190234_zpsozchvcon.jpg

Det blev så varmt på balkongen, vi har sol där mellan 9 och 15 och jag har varit ledig en del förmiddagar så jag har oftast spenderat all ledig tid i liggande läge med en bok framför näsan. 

 photo 2017-05-19 09.27.31 1_zpsgeayeris.jpg

 photo P5190243_zpspq11uvpc.jpg

I fredags klädde jag mig i prickigt och spatserade till Berghäll för att hänga med Axel, Lina och Louise. Vi åt en massa gott och pratade ikapp den senaste tiden medan solen gick ner. I ett skede kom en hund framspringande mot oss och började gräva ner sin nos i godispåsarna och ägaren bara skrattade?? Fattar inte hur vissa hundägare bara låter sina hundar vandra fritt och göra vad de vill, speciellt i parker där det finns mat överallt. Älskar ju hundar och hälsar mer än gärna på dem men jag tycker ändå att hundägarna borde har lite mer koll på hundarna ibland.  photo P5200258_zpsrorrjpxv.jpg

 photo P5200253_zpstz43lzj3.jpg

Så här mysigt var det på vår bakgård i lördags när Olivers kompis Marus hälsade på. Vi grillade och det var så varmt att vi knappt kunde sitta och äta i solen utan fick sätta oss i skuggan efter en stund.  
  photo P5200266_zps4cgon1na.jpg

På lördag kväll köpte jag vattenmelon och hoppade på bussen till Esbo för att hänga med Jenna, Ida och Kaneli. Vi spelade sällskapsspel och åt en massa gott i många timmar. Sjukt mysig kväll!

Malin Öhman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Malin Öhman 24 Helsingfors

Journalist och litteraturstudent

Skriver, läser och går på nattpromenader.

 

malinohman1@gmail.com