Djungelprojektet

31.05.2017 kl. 16:00

 photo 2017-05-12 12.36.45 1_zpsjtvox2bi.jpg

Att ha en inglasad balkong är något av det bästa med lägenheten. Vi hade en balkong tidigare men den använde vi aldrig, för från maj till oktober kryllade det av stora spindlar på den och det var dessutom aldrig sol på balkongen. Men nu. Nu har vi inrett vår inglasade balkong och det är soligt hela förmiddagen, perfekt för mig som jobbar kväll hela sommaren alltså.  

 photo P5140176_zps0pb0zfzp.jpg

Jag har planterat en hel massa örter och växter och de har växt till sig rejält sedan jag tog de här bilderna. Målet är att ha en riktig djungel på balkongen när det blir högsommar. Ska kanske skaffa tomatplantor också, eller något citrusträd. 

 photo 2_zps94mh1ekg.jpg

 photo Namnlost-1_zps7e7yzmdi.jpg

Tycker för övrigt att det är så kul att hålla på att peta ner plantor i jord och se dem växa. Vattnar dem hela tiden och sprayar dem så att de hålls fuktiga. Tog sticklingar från en garderobsblomma för ett år sedan och den hade fått så många nya rötter att jag kunde plantera den i en egen kruka. Så nu har jag tagit nya sticklingar som förhoppningsvis också får bli omplanterade om några månader. 

Malin Öhman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Malin Öhman 24 Helsingfors

Journalist och litteraturstudent

Skriver, läser och går på nattpromenader.

 

malinohman1@gmail.com