Försommar och klädinspiration

Publicerad 31.05.2017 kl. 18:02

 photo P5300323_zpsv5b5mh5c.jpg

 photo P5300333_zpsdhvjg39s.jpg

I tisdags kände jag mig fin! Jag hade tid att välja ut kläderna med lite mer eftertänksamhet än jag brukar på morgonen. Det blev en brun kjol i mockaimitation, en volangskjorta och mina nya favoritskor i mocka. Tror de är de bekvämaste skor jag någonsin ägt. 

Jag har äntligen hittat tillbaka till intresset för kläder. Under vintern försvinner oftast det intresset och jag har ungefär en svart polo på mig hela vintern i brist på fantasi. Men vår och höst är absolut de bästa klädårstiderna. Det är inte för varmt och inte för kallt så man kan fortfarande ha snygga jackor på sig. Jackor är bäst. När jag får lön ska jag köpa en jeansjacka som jag ska ha på mig alla sommarkvällar. 

I dag är jag ledig och hur trött som helst. Går omkring i de mjukaste kläderna jag har, har ätit frukost två gånger och ska snart iväg och handla. Så måste det få vara ibland också. Det har ju öst ner regn hela dagen så att gå utanför dörren har inte direkt lockat men nu skiner solen så jag kanske hinner svänga på sitta inomhus-dagen ännu. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?
P02.06.17 kl. 02:40

Malin Öhman 23 Helsingfors

Gillar böcker, att skriva, matlagning, inredning, biobesök, att bokklubba, att spela piano, långa pratstunder och att sörpla på te med pepparmintsmak. 

Jag studerar journalistik och litteratur och jobbar som layoutjournalist. 

I den här bloggen delar jag med mig av färgklickarna i min vardag. 

malinohman1@gmail.com