Nu

08.10.2017 kl. 18:28

Jag vill egentligen bara bombardera bloggen med höstiga bilder på brandgula trädkronor och våta gator och tekoppar och ljusslingor i badrummet och min nya höstkappa. För första gången på länge ser jag uppåt när jag går ut ur lägenheten. Jag går genom parken och försöker ta in allt. Hur det luktar under eken. Hur lönnlöven glittrar när de dalar ner mot marken. Hur regnet smattrar mot paraplyet. Försöker lagra intrycken någonstans. Tänker att jag ska plocka med mig några löv och ta med dem in. Torka dem. Spara dem. Men så gör jag det inte. För jag vill vara nu. Inte alltid se tillbaka. Inte alltid se framåt. 

Malin Öhman
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Så fin text. Summerar verkligen det där med hösten. Jag älskar också hösten, får snarare ett uppsving än nerförsbacke under denna årstid :)
fia14.10.17 kl. 13:48
Tack ska du ha! Ja helt samma för mig, hösten känns lite som ett nyår för mig.
15.10.17 18:05

 

Malin Öhman

Helsingfors

Lever och skriver 

kontakt: malinohman1@gmail.com