Maratonbrunch

06.04.2018 kl. 12:00

I söndags vaknade jag med ett ryck klockan fem på morgonen, efter att knappt ha sovit alls på hela natten hade jag äntligen slumrat in en stund. Men klockan sju lämnade jag sängen och försökte eliminera ångestklumpen som flyttat sig från magen till halsen under natten. Efter ett antal peppande sms från kompisar klädde jag på mig, borstade ut tovorna ur håret och tvättade ansiktet. Svängde in förbi en mataffär och gick med tulpaner och bestämda steg mot Skatudden och det ultimata kollektivet Mesotoko. 

Matilda hade födelsedagsbrunch och ett stort gäng samlades i köket och åt i flera timmar. Blev salongsberusad av all mimosa jag drack mellan våfflorna och efter några timmar förflyttade jag mig runt i olika sängar och ältade min livskris och både gav och fick råd i vilka bilder som funkar bäst på tinder.

Vet inte hur länge jag låg där i eftermiddagssolen men när det blivit mörkt ute och vi satt i köket igen och maten började ta slut bestämde jag att det var dags att gå hem. Nio timmar lång brunch blev det. Tror det inte finns något bättre än att ligga i hög i en kompis säng en hel eftermiddag och vara lagom full medan en blir kliad i håret eller får massage. Maratonbruncher borde vara en återkommande grej i mitt liv.

Malin Öhman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Malin Öhman

kontakt: malinohman1@gmail.com